Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Efter 7-0-förlusten - nu får Schalke-tränaren sparken

Sillybloggen

Schalke 04 har haft en tung säsong och är efter 25 omgångar placerat på 14:e-plats i Bundesliga. Den tyska storklubben har endast fyra poäng ner till negativ kvalplats och ett nytt kontrakt i högstaligan är därmed långt ifrån säkrat. I går åkte laget dessutom ur i åttondelsfinalen i Champions League – och detta efter 7-0 borta mot Manchester City.

Nu uppger tyska tidningen Süddeutsche Zeitung att tränaren Domenico Tedesco, som i juni 2017 tog över laget, kan lämna klubben. Tränarens dagar ska vara räknade och tidningen ser det som osannolikt att Tedesco leder laget på lördag mot RB Leipzig i ligan.

ANNONS
Publicerad 2019-03-13 09:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto