Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Zidanes första värvning klar - värvar brasiliansk back

Sillybloggen

Zinedine Zidane återvände i veckan till Real Madrid och uppgavs av The Independent få över 300 miljoner pund (omkring 3,7 miljarder kronor) på transfermarknaden den kommande sommaren för att renovera storklubbens spelartrupp. Nu kan tränarens första värvning redan vara klar för “Marängerna”.

Det är brasilianska tidningen Globo Esporte som uppger att Real Madrid värvar Portos omtalade brasilianske mittback Eder Militao, 21, för 50 miljoner euro, drygt 527 miljoner kronor och att backen skriver på ett kontrakt över sex år. Enligt tidningen kommer mittbacken att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen på måndag i Porto och ansluta till “Marängerna” i sommar.

Den spanska tidningen Marca har också liknande uppgifter och tapetserar tidningens “etta” med nyheten om att Militao är klar för “Marängerna” för just 50 miljoner euro.

Militao anlände i somras till Porto från Sao Paulo och har under den här säsongen tagit en ordinarie plats i den portugisiska storklubbens backlinje med totalt 31 framträdanden hittills i alla turneringar. Backen har just nu avtal med Porto till sommaren 2023. Nyligen belönades han även med en plats i Brasiliens A-landslagstrupp till kommande samlingen i slutet av mars med två landskamper mot Panama och Tjeckien.

ANNONS
Publicerad 2019-03-14 07:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto