POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Uppgifter: Zidanes första värvning klar - värvar brasiliansk back

Zinedine Zidane återvände i veckan till Real Madrid och uppgavs av The Independent få över 300 miljoner pund (omkring 3,7 miljarder kronor) på transfermarknaden den kommande sommaren för att renovera storklubbens spelartrupp. Nu kan tränarens första värvning redan vara klar för “Marängerna”.

Det är brasilianska tidningen Globo Esporte som uppger att Real Madrid värvar Portos omtalade brasilianske mittback Eder Militao, 21, för 50 miljoner euro, drygt 527 miljoner kronor och att backen skriver på ett kontrakt över sex år. Enligt tidningen kommer mittbacken att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen på måndag i Porto och ansluta till “Marängerna” i sommar.

Den spanska tidningen Marca har också liknande uppgifter och tapetserar tidningens “etta” med nyheten om att Militao är klar för “Marängerna” för just 50 miljoner euro.

Militao anlände i somras till Porto från Sao Paulo och har under den här säsongen tagit en ordinarie plats i den portugisiska storklubbens backlinje med totalt 31 framträdanden hittills i alla turneringar. Backen har just nu avtal med Porto till sommaren 2023. Nyligen belönades han även med en plats i Brasiliens A-landslagstrupp till kommande samlingen i slutet av mars med två landskamper mot Panama och Tjeckien.

Publicerad 2019-03-14 kl 07:15

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå