Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barcelona-mittfältare utlånad till Everton - kan bli permanent flytt: "Bestämmer mig i slutet av säsongen"

Sillybloggen

Barcelona-mittfältaren Andre Gomes blev i somras utlånad från Barcelona till Everton för spel i Premier League. 25-åringen har, efter en tid med knapp speltid i den spanska storklubben, tagit en ordinarie startplats i Everton.

– Jag är verkligen glad här. Jag känner för stunden glädje med alla, men självklart är jag inte så glad eftersom att klubben hade velat mer (än att vara placerat på elfteplats i ligatabellen), säger Gomes till Sky Sports.

– Jag njuter av att spela för Everton och jag njuter av mitt liv här, men jag måste vänta till i slutet av säsongen. Jag är en av flera som ska ta beslut om framtiden, men jag är fortfarande en Barcelona-spelare och har respekt för det, fortsätter han.

Däremot vill Gomes inte kommentera om han vill stanna i Everton permanent.

– Jag kommer att bestämma mig i slutet av säsongen, men just nu är jag lycklig här.

ANNONS

Gomes är den här säsongen noterad för 24 matcher i alla turneringar. Mittfältaren har avtal med Barcelona fram till sommaren 2021.

Publicerad 2019-03-15 08:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto