POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
1v

Barcelona-mittfältare utlånad till Everton - kan bli permanent flytt: "Bestämmer mig i slutet av säsongen"

Barcelona-mittfältaren Andre Gomes blev i somras utlånad från Barcelona till Everton för spel i Premier League. 25-åringen har, efter en tid med knapp speltid i den spanska storklubben, tagit en ordinarie startplats i Everton.

– Jag är verkligen glad här. Jag känner för stunden glädje med alla, men självklart är jag inte så glad eftersom att klubben hade velat mer (än att vara placerat på elfteplats i ligatabellen), säger Gomes till Sky Sports.

– Jag njuter av att spela för Everton och jag njuter av mitt liv här, men jag måste vänta till i slutet av säsongen. Jag är en av flera som ska ta beslut om framtiden, men jag är fortfarande en Barcelona-spelare och har respekt för det, fortsätter han.

Däremot vill Gomes inte kommentera om han vill stanna i Everton permanent.

– Jag kommer att bestämma mig i slutet av säsongen, men just nu är jag lycklig här.

Gomes är den här säsongen noterad för 24 matcher i alla turneringar. Mittfältaren har avtal med Barcelona fram till sommaren 2021.

Publicerad 2019-03-15 kl 08:15

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå