Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Scholes lämnade Oldham - Solskjær bjuder in ikonen: "Han kan komma hit och prata om det"

Sillybloggen

Manchester United-ikonen Paul Scholes gjorde bara en månad som tränare i Oldham Athletic i League Two. I går meddelade klubben att Scholes har sagt upp sig och i dag rapporterade Sky Sports att tränaren gjorde det via WhatsApp.

– Vi är besvikna över Pauls beslut att avgå och överraskade över anledningarna som han har gett, säger ordföranden Abdallah Lemsagam till Sky Sports.

Manchester United-tränaren Ole Gunnar Solskjær fick i dag en fråga om han blev förvånad över Scholes avsked från Oldham och öppnade sa då att Scholes har en inbjudan till den engelska storklubben.

– Han har förmodligen sina anledningar till varför han lämnade, så du får fråga honom. Han är inbjuden hit om han vill komma och ha ett litet samtal om det. Vi skickade meddelanden till varandra och det fungerade inte så bra, säger han enligt Daily Mirror.

ANNONS

Scholes har tidigare endast gjort ett gästspel som tränare. Det var under 2015 på tillfällig basis i engelska klubben Salford City. Engelsmannen har under senaste åren agerat som tv-expert i bland annat BT Sports och Sky Sports sändningar i England.

Publicerad 2019-03-15 11:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto