Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

United-backens agent: "Arsenal, West Ham och Inter är möjligheter"

Sillybloggen

Antonio Valencia, 33, anslöt sommaren 2009 till Manchester United från Wigan, men har nu – efter snart tio år i klubben – ett utgående kontrakt. Det finns en option för en förlängning med ytterligare ett år, men nyligen uttalade sig tränaren Ole Gunnar Solskjær om att det är osäkert kring att det blir en förlängning med backen.

– För tillfället är jag osäker på om United och Antonio kommer att nå en överenskommelser för nästa år, sa norrmannen nyligen enligt Sky Sports.

Valencia har tidigare kopplats ihop med bland annat Inter – och nu klargör 33-åringens agent och pappa Luis Valencia att det inte blir en fortsättning i United. Samtidigt namnger han även ett par klubbar som kan tänkas vara intressanta för hans son.

– Han fortsätter helt säkert inte i Manchester. Han vill gärna ha en ny utmaning och klubben vill heller inte förlänga. Det är som med allt i livet, det finns alltid ett slut, säger pappa Valencia till El Universo enligt Sky Sports.

ANNONS

– Arsenal, West Ham, Inter eller en kinesisk klubb är möjligheter, men i fotboll kan allt förändras. Han vill ha den bästa möjligheten, men mer än något annat vill han ha ett tvåårigt avtal, fortsätter han.

Valencia är den här säsongen noterad för totalt åtta matcher i Premier League och i Champions League. Valencia har varit med och bärgat två Premier League-titlar, en FA-cuptitel, två ligacuptitlar och en Europa League-titel i Manchester United.

Publicerad 2019-03-17 11:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto