Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Zidane vill värva ny målvakt

Sillybloggen

Zinedine Zidane är som bekant tillbaka som huvudtränare i Real Madrid. I veckan tog fransmannen över det lag – efter Santiago Solari – som han ledde till tre raka Champions League-titlar. Zidane uppges nu få gott om pengar att renovera truppen och i veckan blev första värvningen klar – försvararen Eder Militao från Porto. 

Real Madrid har redan ett starkt målvaktsstall med Thibaut Courtois och Keylor Navas, men enligt Daily Mirror ska Zidane trots det vilja ha en ny målvakt och vill åter ta upp kampen med Manchester United om en värvning av David De Gea.

Tidningen skriver att Zidane är ett stort fan av den spanska landslagsmålvakten och att han anser att det vore en “nyckelvärvning” för att bygga upp “Marängerna” igen. Zidane uppges inte vara övertygad av det han sett av Courtois i Real Madrid och ska därför vilja göra ett försök att värva Manchester United-målvakten.

Daily Mirror uppger att 75 miljoner pund (drygt 921 miljoner kronor) av de pengar Zidane får för en trupprenovering ska vara öronmärkta för en De Gea-värvning. The Independent har tidigare uppgett att Zidane får över 300 miljoner pund (omkring 3,7 miljarder kronor) på transfermarknaden den kommande sommaren.

ANNONS

Zidane vann i går sin första match sedan återkomsten mot Celta Vigo och lät då Keylor Navas spela från start, medan Courtois satt på bänken.

Publicerad 2019-03-17 08:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto