Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Essien fortsätter karriären i Azerbajdzjan

Sillybloggen

Michael Essien, 36, har storklubbar som Chelsea, Real Madrid och Milan på meritlistan, men har under senaste åren varvat ner i lite mindre klubbar runt om i världen. Efter att mittfältaren lämnade Milan sommaren 2015, så blev det spel med Panathinaikos, därefter med Persib Bandung i Indonesien och nu är mittfältaren klar för en ny klubb.

Sabail, från Azerbajdzjan, meddelade i dag att Essien är klar för klubben. 36-åringen var kontraktslös sedan i mars i fjol, men får alltså nu spela fotboll igen. 36-åringen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över ett och ett halvt år och kommer samtidigt att vara med och leda klubbens U19-lag.

Sabail är på tredjeplats i Azerbajdzjans högstaliga.

ANNONS
Publicerad 2019-03-18 16:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto