POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
48v

Officiellt: Essien fortsätter karriären i Azerbajdzjan

Michael Essien, 36, har storklubbar som Chelsea, Real Madrid och Milan på meritlistan, men har under senaste åren varvat ner i lite mindre klubbar runt om i världen. Efter att mittfältaren lämnade Milan sommaren 2015, så blev det spel med Panathinaikos, därefter med Persib Bandung i Indonesien och nu är mittfältaren klar för en ny klubb.

Sabail, från Azerbajdzjan, meddelade i dag att Essien är klar för klubben. 36-åringen var kontraktslös sedan i mars i fjol, men får alltså nu spela fotboll igen. 36-åringen har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över ett och ett halvt år och kommer samtidigt att vara med och leda klubbens U19-lag.

Sabail är på tredjeplats i Azerbajdzjans högstaliga.

Publicerad 2019-03-18 kl 16:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå