POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
47v

Tidigare AIK-back uppges kunna lämna Östersund: "Kan inte säga så mycket"

Tidigare AIK-backen Patrick Kpozo, 21, anslöt under 2017 till Östersund, men gjorde under förra säsongen endast fem starter, totalt 16 matcher i allsvenskan. Enligt FotbollDirekt kan backen nu vara på väg bort från föreningen, då det är en tuff konkurrens med bland annat nyförvärven Marco Weymans och Isak Ssewankambo om platserna som wingback i lagets startelva.

Kpozo vill däremot själv inte bekräfta uppgifterna om att han är på väg bort från ÖFK.

– Just nu kan jag inte säga så mycket. Jag vill bara fokusera på att slå mig in i startelvan. Men jag har pratat med ÖFK och jag känner att de tror på mig. Sen får vi se om det dyker upp något annat, säger han till FotbollDirekt.

Kpozo har kontrakt med ÖFK över 2020 och är totalt noterad för 19 allsvenska matcher i klubben.

Publicerad 2019-03-18 kl 20:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå