Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Casillas: "Jag vill återvända till La Liga"

Sillybloggen

Iker Casillas spelade 16 säsonger med Real Madrid. Därefter lämnade han för portugisiska Porto. Nu går målvaktens kontrakt med klubben ut i sommar och han avslöjar att han gärna återvänder till Spanien.

– Jag har varit lyckosam nog att spela i La Liga och tyvärr är jag inte där just nu. Min tid i Madrid finns i det förflutna men jag skulle älska att få återvända till La Liga, säger Casillas enligt goal.com.

37-åringen drömmer också om att få chansen i det spanska landslaget igen.

– Jag har inte stängt den dörren. Men jag respekterar förbundskaptenens beslut.

ANNONS
Publicerad 2019-03-19 11:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto