POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
30v

Casillas: "Jag vill återvända till La Liga"

Iker Casillas spelade 16 säsonger med Real Madrid. Därefter lämnade han för portugisiska Porto. Nu går målvaktens kontrakt med klubben ut i sommar och han avslöjar att han gärna återvänder till Spanien.

– Jag har varit lyckosam nog att spela i La Liga och tyvärr är jag inte där just nu. Min tid i Madrid finns i det förflutna men jag skulle älska att få återvända till La Liga, säger Casillas enligt goal.com.

37-åringen drömmer också om att få chansen i det spanska landslaget igen.

– Jag har inte stängt den dörren. Men jag respekterar förbundskaptenens beslut.

Publicerad 2019-03-19 kl 11:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå