Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Casillas: "Jag vill återvända till La Liga"

Iker Casillas spelade 16 säsonger med Real Madrid. Därefter lämnade han för portugisiska Porto. Nu går målvaktens kontrakt med klubben ut i sommar och han avslöjar att han gärna återvänder till Spanien.

– Jag har varit lyckosam nog att spela i La Liga och tyvärr är jag inte där just nu. Min tid i Madrid finns i det förflutna men jag skulle älska att få återvända till La Liga, säger Casillas enligt goal.com.

37-åringen drömmer också om att få chansen i det spanska landslaget igen.

– Jag har inte stängt den dörren. Men jag respekterar förbundskaptenens beslut.

ANNONS
Publicerad 2019-03-19 kl 11:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto