Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Giroud om flytt i sommar: "Inte rädd för att gå ner en nivå"

Sillybloggen

Olivier Giroud anslöt i januari 2018 till Chelsea från Arsenal och har kontrakt över den här säsongen. Anfallaren har fått ont om speltid från start i Premier League, men fått desto fler matcher i Europa League. Ännu är det osäkert om det blir ett nytt avtal med Chelsea – och Giroud är öppen för att det kan bli en flytt i sommar.

– Det kan bli hektiskt med framtiden i sommar. Jag är inte rädd för att gå ner en nivå för att få mer speltid. Det kan vara så att jag avslutar min karriär i Frankrike, säger anfallaren till franska radiostationen RTL.

Giroud berättar vidare att han är frustrerad över den knappa speltiden från start i Premier League.

– Det är såklart frustrerande. Mitt intryck i dag är att det inte finns någon konkurrens om (anfallsplatserna) sedan i januari (då Gonzalo Higuain kom in). Jag vet att jag bara får spela i Europa League. Jag gör vad jag kan för att vara så effektiv och viktig för laget som möjligt, säger han.

ANNONS

Giroud är den här säsongen noterad för totalt tio mål och sju framspelningar på 34 matcher i alla turneringar. I Premier League har det främst blivit inhopp.

Publicerad 2019-03-20 16:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto