Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Sundsvall vill värva tidigare lagkapten

Sillybloggen

Ari Skulason, 31, tillhörde mellan 2008 och 2013 Gif Sundsvall. Islänningen gick därefter vidare till danska Odense och har sedan 2016 tillhört Lokeren i Belgien. Skulason har däremot utgående kontrakt med Lokeren och kan nu vara aktuell för en återkomst till Sundsvall i sommar. ST uppger att Sundsvall vill värva tillbaka spelaren.

– Jag har fått frågan (av Sundsvall) om jag är intresserad, men de har fått samma svar som alla andra. Jag kommer ta mitt beslut till sommaren, säger Skulason till ST.

Skulason medger däremot för tidningen att det skulle vara “en möjlighet” med en comeback i Sundsvall.

– Jag var där i sex år så det är klart att det alltid är en möjlighet, och jag var totalt åtta år i Sverige så det är som mitt andra hem. Man vet aldrig i fotboll, men jag kommer inte ta något beslut än, säger han till tidningen.

Skulason är den här säsongen noterad för 20 matcher i den belgiska högstaligan.

ANNONS
Publicerad 2019-03-21 16:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto