POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
48v

Ytterbacken diskuterar förlängning med Arsenal - men: "Kommer bli orolig"

I somras anslöt Stephan Lichtsteiner till Arsenal efter flera säsonger i Juventus. I Londonlaget har den schweiziske högerbacken dock svårt att få ordinarie speltid, men trots det diskuterar 35-åringen en förlängning med klubben.

– Det här kommer att kräva dit. Att jag spelar i en toppklubb vid 35 års ålder säger nog. Det har funnits samtal med Arsenal och vi får se om båda parterna kommer överens, säger Lichtsteiner till Neue Zurcher Zeitung enligt Sky Sports.

– Arsenal är en storklubb och jag är väldigt glad här. Men jag vill spela regelbundet inför EM 2020. Det har varit okej den här säsongen, men om tränaren säger att han inte längre tror på mig kommer jag bli orolig.

Under årets säsong har Lichtsteiner spelat tolv matcher i Premier League.

Publicerad 2019-03-22 kl 10:43

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå