Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ytterbacken diskuterar förlängning med Arsenal - men: "Kommer bli orolig"

Sillybloggen

I somras anslöt Stephan Lichtsteiner till Arsenal efter flera säsonger i Juventus. I Londonlaget har den schweiziske högerbacken dock svårt att få ordinarie speltid, men trots det diskuterar 35-åringen en förlängning med klubben.

– Det här kommer att kräva dit. Att jag spelar i en toppklubb vid 35 års ålder säger nog. Det har funnits samtal med Arsenal och vi får se om båda parterna kommer överens, säger Lichtsteiner till Neue Zurcher Zeitung enligt Sky Sports.

– Arsenal är en storklubb och jag är väldigt glad här. Men jag vill spela regelbundet inför EM 2020. Det har varit okej den här säsongen, men om tränaren säger att han inte längre tror på mig kommer jag bli orolig.

Under årets säsong har Lichtsteiner spelat tolv matcher i Premier League.

ANNONS
Publicerad 2019-03-22 10:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto