Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lustig bekräftar kontakt med AIK: "De känner väl till min situation"

Sillybloggen

Mikael Lustig har tidigare kopplats ihop med en flytt till AIK. FotbollDirekt rapporterade om intresset i november. och dessutom var ytterbacken med på lagets guldfest, efter att SM-guldet bärgats i höstas.

– Ni får spekulera så gott som det går, men jag har kontrakt med Celtic och jag tror att jag spelar där även nästa år, sa Lustig då.

Efter matchen mot Rumänien bekräftar landslagsförsvararen att han haft kontakt med “Gnaget” .

– Absolut. De känner väl till min situation, säger han till Expressen.

På frågan om han erbjudits något kontrakt säger han:

– Nej. Men sen vet jag inte riktigt hur reglerna är. Men vi har inte pratat något kontrakt.

Mikael Lustigs kontrakt går ut med Celtic den sista maj. Nyligen i Svenska Spels “Studio Oddset”, fick han frågan om hur han ser på sommaren. Där berättade han att Celtic, innan den sista mars, ska bestämma sig hur man vill göra kring möjligheten med den option om förlängning som finns inskriven i avtalet.

ANNONS

– Så det är några dagar kvar. Hör jag ingenting från dem så har jag ett år kvar i Celtic.

Publicerad 2019-03-23 21:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto