Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zidane om Bales framtid: "Ska spela tio matcher - sedan får vi se"

Sillybloggen

Zinedine Zidane är som bekant tillbaka som huvudtränare i Real Madrid och förväntas i sommar få renovera truppen med hjälp av stora summor pengar. En spelare som har rapporterats kunna vara på väg bort från klubben är däremot Gareth Bale – något som Zidane under en presskonferens i dag fick frågor om.

Efter en fråga om Bales framtid i klubben, så svarade Zidane så här:

– Vi ska spela tio matcher och sedan får vi se, säger han enligt Daily Mail.

– Jag vill inte prata om nästa säsong eftersom att vi har tio matcher kvar. Gareth är en viktig spelare i truppen och vi vet vad han har gjort här, speciellt i Champions League-finaler. Ingen kan förringa det han har gjort. Vi vet att han kan bidra med mycket till laget och vi kommer att räkna med honom, fortsätter han.

Gareth Bale lämnade sommaren 2013 Tottenham för spel i Real Madrid och är den här säsongen noterad för 14 mål och fem assist på 35 matcher i alla turneringar. Bale blev dessutom senast målskytt mot Celta Vigo, vilket var Zidanes första match vid sidlinjen efter återkomsten. 29-åringen har kontrakt med Real till sommaren 2022.

ANNONS
Publicerad 2019-03-30 23:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto