POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
47v

Zidanes flört med Pogba: "Varför inte?"

Det fortsätter att ryktas om Real Madrid och Paul Pogba. Spanska Marca har tidigare rapporterat att spelarens agent, Mino Raiola, haft samtal med Real Madrid.

Och den nygamle tränaren för Real, Zinedine Zidane, fick inför söndagens möte med Huesca på en presskonferens frågor om Manchester Uniteds franske stjärna, som själv sagt att Real Madrid är ”en drömklubb” – och han valde då att tydligt öppna en dörr på glänt inför framtiden.

– Paul kan göra allt. Men jag pratar bara om honom för att du frågade. Han är inte min spelare, han har kontrakt med Manchester United och det måste vi respektera. Vi kan tala om det han sa, om att en dag komma till Real Madrid. Jag tror att om han får en möjlighet efter Manchester United är Real Madrid den klubben som intresserar honom mycket. Men det är Madrid (som intresserar honom) inte Zidane. Det har han alltid sagt och det har han sagt till mig. Efter sejouren med Manchester United – varför skulle inte det vara möjligt?

Intresse från båda sidor ser alltså uppenbarligen ut att finnas. Återstår att se om det utvecklar sig till något mer än så. Paul Pogba har kontrakt med United fram till sommaren 2021.

Publicerad 2019-03-31 kl 12:21

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå