Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bournemouth och Norwich in i kampen om Olsen

Sillybloggen

Robin Olsen har tidigare ryktats vara på väg bort från Roma. För en tid sedan rapporterade La Gazzeta dello Sport att klubben, efter att både tränaren Eusebio Di Francesco och sportchefen Monchi lämnat, planerade att sälja den svenske landslagsmålvakten och att en flytt till Premier League låg nära till hands.

Tidigare har det rapporterats om intresse från Watford, och nu uppger sajten Calciomercato att det finns erbjudanden från Premier League-klubben Bournemouth samt Norwich som leder The Championship. Sajten skriver att klubben kan sälja Olsen för mindre än 15 miljoner euro och sedan satsa pengarna på att försöka värva Cagliaris Alessio Cragno.

Robin Olsen petades under onsdagens möte med Fiorentina, vilket var första matchen för säsongen som målvakten fick sitta på bänken på (bortsett från en omgång i vintras då han var skadad). Den nytillträdde tränaren Claudio Ranieri valde då att i stället sätta 35-årige Antonio Mirante i mål. Matchen slutade oavgjort 2-2.

Annons
Publicerad 2019-04-04 19:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto