POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3v

Uppgifter: Bournemouth och Norwich in i kampen om Olsen

Robin Olsen har tidigare ryktats vara på väg bort från Roma. För en tid sedan rapporterade La Gazzeta dello Sport att klubben, efter att både tränaren Eusebio Di Francesco och sportchefen Monchi lämnat, planerade att sälja den svenske landslagsmålvakten och att en flytt till Premier League låg nära till hands.

Tidigare har det rapporterats om intresse från Watford, och nu uppger sajten Calciomercato att det finns erbjudanden från Premier League-klubben Bournemouth samt Norwich som leder The Championship. Sajten skriver att klubben kan sälja Olsen för mindre än 15 miljoner euro och sedan satsa pengarna på att försöka värva Cagliaris Alessio Cragno.

Robin Olsen petades under onsdagens möte med Fiorentina, vilket var första matchen för säsongen som målvakten fick sitta på bänken på (bortsett från en omgång i vintras då han var skadad). Den nytillträdde tränaren Claudio Ranieri valde då att i stället sätta 35-årige Antonio Mirante i mål. Matchen slutade oavgjort 2-2.

Publicerad 2019-04-04 kl 19:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå