POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Uppgifter: Inget val för United - Pogba vill bort

Paul Pogba har gjort klart att han vill byta miljö. Det tvingar Manchester United till förhandlingsbordet med Real Madrid i sommar, skriver Marca på fredagen.

Madridtidningen har tidigare uppgett att fransmannens agent Mino Raiola redan varit i kontakt med Real för att bädda för en övergång. Reals tränare Zinedine Zidane har å sin sida öppet pratat om sin uppskattning av Pogba.

Marca menar att Unitedtränaren Ole Gunnar Solskjaers försäkran om att behålla Pogba mest är spel för gallerierna. I stället hävdar tidningen att Real Madrid kommer att kontakta United. De förmodade förhandlingarna om Pogba kan då också inkludera samtal om Raphaël Varane och Gareth Bale, som United uppges intresserade av.

Publicerad 2019-04-05 kl 10:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå