POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Uppgifter: Liverpool vill värva holländsk anfallssuccé - kan ersätta Mané

Memphis Depay, 25, har åter fått fart på karriären igen. Den holländske anfallsstjärnan lyckades aldrig slå igenom i Manchester United mellan 2015 och 2017, men har under senaste två säsongerna imponerat i Lyon i Frankrike och dessutom varit en tongivande spelare i Hollands landslag – både i Nations League och nu i EM-kvalet.

Daily Mirror uppger att Liverpool fått upp ögonen för anfallaren och att även Depay vill lämna Lyon i sommar för att spela i en större liga. Liverpool ska vilja ha en ersättare om Sadio Mané, som har kopplats ihop med Real Madrid, lämnar klubben och ska därmed vilja ersätta Mané med Depay, även om klubben förstås vill behålla Mané.

Depay är den här säsongen noterad för åtta mål och 14 assist på 39 matcher i alla turneringar och sex mål på sina åtta senaste landskamper med Holland. Anfallaren har kontrakt med Lyon fram till sommaren 2021.

Publicerad 2019-04-07 kl 09:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå