POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Svenske mittfältaren bekräftar - återvänder till Feyenoord: "Ett bra tecken"

Under årets säsong har Emil Hansson, 20, varit utlånad från Feyenoord till RKC Waalwijk som spelar i den holländska andraligan. Där har mittfältaren svarat för nio mål och åtta assist och i sommar kommer han att återvända till Feyenoord.

Detta bekräftar han själv i en intervju på sin agenturs hemsida.

– Det är ett bra tecken att klubben vil att jag återvänder. Snart kommer jag att prata med den nye tränaren Jaap Stam. Jag är väldigt nyfiken på vad han har för planer för mig, men just nu fokuserar jag på mitt spel i RKC Waalwijk, säger han.

Hanssons avtal med Feyenoord sträcker sig till sommaren 2020.

Publicerad 2019-04-08 kl 23:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå