POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
2v

Uppgifter: Dortmund nära att värva Thorgan Hazard

Eden Hazards lillebror Thorgan Hazard, 26, har under den här säsongen imponerat med nio mål och tio framspelningar på 27 matcher för Borussia Mönchengladbach i Bundesliga. Det har resulterat i rapporter om att yttern är aktuell för större klubbar – och nu rapporterar Kicker att Hazard är nära att ansluta till Borussia Dortmund i sommar.

Enligt Kicker anser Mönchengladbachs sportchef Max Eberl att det vore bäst att sälja Hazard i sommar, då spelaren har kontrakt till sommaren 2020, men inte lär vilja skriva ett nytt avtal med klubben. I Dortmund-lägret ser man, enligt Kicker, Hazard som en ersättare till Christian Pulisic, som i januari lämnade Dortmund för Chelsea, men lånades ut till den tyska storklubben direkt över den här säsongen.

Enligt den belgiska tidningen DH ska dock Mönchengladbach helst vilja sälja Hazard till Liverpool som också uppges vara intresserat av att värva spelaren. DH rapporterar dock att Hazard helst vill lämna klubben för spel i Dortmund.

Publicerad 2019-04-08 kl 17:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå