Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Potter "chockkandidat" att ta över klassiska klubben

Sillybloggen

Graham Potter ledde Östersunds FK från division 1 till allsvenskan. Den brittiske tränaren var också med och vann svenska cupen med ÖFK och han stod även vid sidlinjen när Jämtland-laget besegrade Arsenal på Emirates Stadium för lite mer än ett år sedan.

Förra sommaren lämnade han Östersund och tog över Swansea. Men hans period i den walesiska klubben kan bli kortvarig, uppger Scottish Sun.

Enligt tidningen är Potter ”chockkandidat” till att ta över den klassiska skotska klubben Celtic. Den skotska klubben står för tillfället utan permanent tränare efter att Brendan Rogers tagit över Leicester.

Potter är dock inte huvudspåret, enligt Scottish Sun. Tidningen uppger att den tillfällige tränaren Neil Lennon är huvudspåret i dagsläget. Andra kandidater som det ryktats om, enligt Scottish Sun, är Rafa Benitez, Andre Villas-Boas and Roberto Martinez.

Annons
Publicerad 2019-04-14 12:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto