POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
4d

Uppgifter: Potter "chockkandidat" att ta över klassiska klubben

Graham Potter ledde Östersunds FK från division 1 till allsvenskan. Den brittiske tränaren var också med och vann svenska cupen med ÖFK och han stod även vid sidlinjen när Jämtland-laget besegrade Arsenal på Emirates Stadium för lite mer än ett år sedan.

Förra sommaren lämnade han Östersund och tog över Swansea. Men hans period i den walesiska klubben kan bli kortvarig, uppger Scottish Sun.

Enligt tidningen är Potter ”chockkandidat” till att ta över den klassiska skotska klubben Celtic. Den skotska klubben står för tillfället utan permanent tränare efter att Brendan Rogers tagit över Leicester.

Potter är dock inte huvudspåret, enligt Scottish Sun. Tidningen uppger att den tillfällige tränaren Neil Lennon är huvudspåret i dagsläget. Andra kandidater som det ryktats om, enligt Scottish Sun, är Rafa Benitez, Andre Villas-Boas and Roberto Martinez.

Publicerad 2019-04-14 kl 12:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå