Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Ødegaard efter rykten om Ajax: "Redo att ta nästa steg"

Den norske talangen Martin Ødegaard, 20, anslöt till Real Madrid år 2015 från Strømsgodset. Den offensive pjäsen lyckades dock inte ta en plats i klubbens A-lag och under de senaste tre åren har han varit utlånad till Heerenveen i två omgångar och under årets säsong har han tillhört Vitesse.

I Vitesse har han stått för en fin säsong med sex mål och sex assist på 27 framträdanden. Efter säsongen går låneavtalet med Vitesse ut och han kan återvända till Real Madrid. Enligt spanska As vill Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane ta en närmare titt på norrmannen innan han bestämmer för dennes öde. Samtidigt är Ajax, enligt As, intresserat av att knyta till sig talangen och tidningen har tidigare rapporterat att den holländska klubben förbereder ett bud på 20 miljoner euro, lite mer än 200 miljoner kronor, för att värva talangen.

ANNONS

– Jag får prata med Real Madrid och vi får ta ett beslut tillsammans, sa Ødegaard för lite mer än vecka sedan enligt As.

Talangen gör dock ingen hemlighet av att han tycker att han kan spela i en bättre klubbadress än Vitesse.

– Jag är redo att ta nästa steg, säger han till De Telegraaf enligt As.

– Efter att säsongen kommer jag att fatta ett beslut och se var jag bäst kan utvecklas, men först vill jag avsluta säsongen i Vitesse på bästa sätt. Jag vill spela i Champions League men det finns ingen anledning att stressa. Jag är bara 20 år.

Publicerad 2019-04-16 kl 18:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto