POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
6d

Uppgifter: Manchester United följer Bayern München-mittback

Mittbacken Niklas Süle kom till Bayern München inför förra säsongen, men under sitt debutår etablerade han sig inte riktigt i lagets startelva. Scenariot har dock varit ett annat i år och 23-åringen har lagt beslag på en ordinarie tröja.

Nu är han på flera andra klubbars radar i och med sin framfart i den tyska storklubben. Tyska Sport1 uppger att Manchester United följer mittbacken. Sport1 skriver dock att Bayern München troligtvis inte vill släppa den tyske landslagsspelaren.

Niklas Süle har kontrakt med Bayern till år 2022.

Publicerad 2019-04-16 kl 16:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå