POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
3d

Uppgifter: Roma erbjuder Dzeko till Premier League-klubb

Edin Dzeko har de senaste säsongerna spelat i italienska Roma. Men till sommaren kan han vara på väg bort. Calciomeracato uppgav i går att Dzeko kan komma att lämna klubben och att svenske Alexander Isak ses som ”arvinge” till honom.

Edin Dzeko har kontrakt med Roma som löper över nästa säsong, men frågan kvarstår om han är kvar efter sommaren. Sky Sports rapporterar att anfallaren har erbjudits till Premier League-klubben West Ham.

Edin Dzeko har ett förflutit i den engelska fotbollen då han tidigare spelade för Manchester City. I det himmelsblåa laget hade han Manuel Pellegrini som tränare. Pellegrini basar numera över just West Ham.

Publicerad 2019-04-16 kl 19:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå