POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Atlético har identifierat ersättare till Godin

Atlético Madrid-backen Diego Godin meddelade i veckan att han är inne på sin sista säsong i Atlético och att han i sommar lämnar den spanska storklubben vid kontraktets slut. Detta efter nästan nio år och flera titlar med klubben.

Nu uppger spanska tidningen As att Atlético har hittat en möjlig ersättare till Godin till nästa säsong. Atlético ska vara intresserat av att värva Manchester City-backen Nicolas Otamendi, som under den här säsongen fått varierat med speltid och främst fått spela mot mitten- och bottenlag i Premier League.

Enligt AS har Atléticos direktör Andrea Berta redan tagit en första kontakt för en potentiell övergång i sommarens transferfönster.

Otamendi lämnade sommaren 2015 Valencia för spel i Manchester City och har avtal med den engelska storklubben fram till sommaren 2022. Den här säsongen är han noterad för 32 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-05-12 kl 13:39

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå