Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dybalas agent: "God chans att han lämnar Juventus"

Sillybloggen

Juventus argentinske anfallare Paulo Dybala har under den här säsongen hamnat i skuggan av Cristiano Ronaldo i lagets anfallslinje. Anfallaren har än dock under säsongen fått gott om speltid, men emellanåt fått börja på bänken i stora matcher, vilket resulterat i spekulationer om en möjlig flytt i sommar från Turin.

Nu bekräftar Dybalas agent och bror Gustavo Dybala att det finns en stor möjlighet att anfallaren i sommar lämnar Juventus för en ny utmaning i karriären.

– Ja, det är en god chans att han kommer att lämna Juventus. Absolut. Han behöver en förändring, säger Gustavo Dybala i det argentinska radioprogrammet Futbolemico enligt Football-Italia.

Gustavo Dybala berättar även att hans bror inte är den enda spelaren som kan lämna Juventus under sommarens transferfönster.

– Jag kan inte säga var han kommer att gå, men det finns en stark chans att Paulo kommer att lämna. Han är självklart inte nöjd. Paulo är inte den enda, det är många spelare som är obekväma i Juventus, säger han.

Annons

– Han kommer inte att vara den ende som lämnar Bianconeri den här sommaren, fortsätter han.

Dyabal anslöt sommaren 2015 till Juventus från Palermo och är den här säsongen noterad för tio mål och sex assist på 40 matcher i alla turneringar. Argentinarens avtal med klubben sträcker sig fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-05-16 11:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto