POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5d

Officiellt: Middlesbrough och Pulis går skilda vägar

Tidigare Stoke-tränaren Tony Pulis tog i december 2017 över som ny huvudtränare i Middlesbrough och ledde laget till en femteplats i Championship. Därefter föll laget i play off-semifinalen mot Aston Villa och blev därmed kvar i andradivisionen.

Den här säsongen gick det däremot inte lika bra. Middlesbrough slutade på sjundeplats och missade därmed play off-spel för uppflyttning till Premier League. I dag meddelade därmed klubben att parterna går skilda vägar.

Publicerad 2019-05-17 kl 10:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå