POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4d

Uppgifter: Gazidis på väg till London - erbjuder Sarri treårskontrakt

Chelseas italienske tränaren Maurizio Sarri har under sin första säsong varit hårt kritiserad. Chelsea försvann tidigt från titelstriden, men trots det ledde Sarri laget till en tredjeplats i ligatabellen, en ligacupfinal och även till final i Europa League.

Italienska tidningen Gazzetta dello Sport rapporterade trots det i onsdags att Sarri förväntas få sparken och sedan uppgav den italienska tv-kanalen Sport Mediaset att Chelsea-ikonen Frank Lampard förväntas ersätta Sarri som tränare i Londonklubben.

Nu uppger Sport Mediaset att Milans vd Ivan Gazidis är på väg till London för att träffa Sarri och hålla förhandlingar. Uppgifterna gör gällande att Milan kommer att erbjuda ett treårigt avtal värt tre miljoner euro efter skatt per säsong, drygt 32 miljoner kronor.

Publicerad 2019-05-17 kl 08:06

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå