Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Milan-legendar bekräftar - lämnar sitt uppdrag som tränare i Serie B-klubb

Sillybloggen

Tidigare Milan-legendaren och italienske landslagsmannen Alessandro Nesta tog i maj i fjol över som huvudtränare i Serie B-klubben Perugia och ledde den här säsongen laget till en åttondeplats i Serie B, vilket innebar play off-spel om uppflyttning till Serie A.

Men i play off-mötet med Hellas Verona blev det i lördags förlust med 4-1 och laget spelar därmed vidare i den italienska andradivisionen nästa säsong. Nu meddelar Nesta att han inte leder laget nästa säsong. Det bekräftar han via sitt Instagram-konto.

“En otrolig upplevelse slutar i dag som har hjälpt mig att växa och göra det jobbet som jag älskar”, skriver han på Instagram.

“Tack till alla i Perugia, mina spelare och supportrarna som stöttat oss under säsongen med passion och stolthet”, skriver han vidare.

Enligt lokaltidningen Corriere dell’Umbria är tidigare italienske landslagsmannen och VM-guldvinnaren från 2006 Massimo Oddo aktuell för att utses till ny tränare i klubben.

Annons
Publicerad 2019-05-21 16:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto