POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Milan ger sig in i jakten på Inzaghi

Lazios italienske tränare Simone Inzaghi uppgavs tidigare i veckan, av Sport Mediaset, La Stampa och Corriere dello Sport, vara en av kandidaterna till att ersätta Massimiliano Allegri som ny huvudtränare i Juventus. Därefter har även Chelsea-tränaren Maurizio Sarri rapporterats vara aktuell för uppdraget.

Men nu verkar Juventus få konkurrens om Inzaghis underskrift.

Corriere della Sera och Gazzetta dello Sport uppger att Inzaghi har fått ett telefonsamtal från Milan med en förfrågan om hans tillgänglighet. Det kan tala för att Milan möjligen vill ersätta nuvarande huvudtränaren Gennaro Gattuso med Inzaghi.

Simone Inzaghis storebror och Milan-ikonen Filippo Inzaghi ledde under säsongen 2014/2015 Milans A-lag som huvudtränare och därmed kan Simone gå i sin äldre brors fotspår till nästa säsong.

Simone Inzaghi har kontrakt med Lazio fram till sommaren 2020 och ledde nyligen laget till seger i italienska cupen efter 2-0 mot Atalanta i finalen. Inzaghi, som har lett Rom-laget sedan 2016, har också imponerat under senaste säsongerna genom att stabilisera Lazio i toppen av Serie A med två raka femteplatser i ligaspelet.

Publicerad 2019-05-22 kl 23:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå