Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Officiellt: Celtic ger tränaren nytt kontrakt

Celtic-tränaren Neil Lennon, som ledde laget mellan 2010 och 2014, tog tidigare i år över som tillfällig tränare efter Brendan Rodgers i den skotska storklubben. Efter att han i år ledde Mikael Lustig och hans lagkamrater till en ny cup- och ligatitel, så meddelar nu Celtic att tränaren får fortsatt förtroende med ett kontrakt över tolv månader.

ANNONS

– Det är en stor ära att bli utsedd till Celtics manager igen. Jag har alltid drömt om att återvända till den här rollen på permanent basis och jag är absolut glad över att än en gång få vara en del av en av de största klubbarna i världen, säger Lennon i en kommentar på Celtics hemsida.

Mikael Lustig fick under våren gott om speltid under Lennons ledning, men svenskens framtid är fortsatt osäker i klubben. Lustig hade inför den här säsongen ett utgående kontrakt, men med möjlighet till förlängning. Celtic har ännu inte kommunicerat om det här var Lustigs sista säsong i klubben.

ANNONS

Publicerad 2019-05-31 kl 17:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto