POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Trots knapp speltid - Liverpool-mittfältare utesluter flytt: "Inget tvivel om att min framtid finns här"

Liverpools engelske mittfältaren Adam Lallana, 31, anslöt sommaren 2014 till klubben från Southampton och har sedan dess fått varierat med speltid. Engelsmannen har avtal över säsongen 2020, men med en option på förlängning med ytterligare ett år.

Trots knapp speltid den här säsongen, så har han dock inga tankar på att lämna klubben.

– Det är absolut ingen tvekan om det (att han trivs i klubben). Jag kan inte vara mer lycklig här, särskilt efter att vi vann Champions League, säger han till Sky Sports.

– Jag har ett år kvar på mitt kontrakt. Jag kommer tillbaka och tränar under sommaren. Jag är mer angelägen än någonsin om att komma i form, då jag har mycket att bidra med till det här laget. Det är inget tvivel om att min framtid finns här och jag ser fram emot det som väntar klubben, fortsätter han.

Lallana blev endast noterad för 16 matcher i alla turneringar den här säsongen.

Publicerad 2019-06-06 kl 10:29

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto