POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Juventus redo att erbjuda rabatt på Higuain för att lösa Sarri

Maurizio Sarri uppges vara nära att lämna Chelsea och istället bli Juventus nya huvudtränare. Enligt Gazzetta dello Sport har italienarens representanter haft möten med Roman Abramovich de senaste dagarna för att lösa tränaren från hans kontrakt.

Enligt tidningen kan Juventus nu tänka sig att ge Londonklubben en rabatt på Gonzalo Higuains lån. Chelsea har fortfarande inte betalat hela summan för lånet men Juventus ska vara redo att erbjuda sig att dra av 9 miljoner euro av lånesumman för det sex månader långa lånet.

Chelsea ska inte vara intresserade av att betala de 36 miljoner euro som det skulle kosta att lösa Higuains permanent och inte heller vara villiga att förlänga lånet, då affären gjordes specifikt på Sarris begäran.

Publicerad 2019-06-09 kl 10:51

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto