POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Juventus-bas uppges på resande fot - ska diskutera övergång för Pogba

Manchester Uniteds mittfältsstjärna Paul Pogba har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt i sommar till både Real Madrid och Juventus. Tidigare i veckan uppgav Marca att Real Madrid är berett att ge upp värvningar av Tottenhams Christian Eriksen och Ajaxs Donny van de Beek för en värvning av Pogba för runt 150 miljoner euro, lite mer än 1,5 miljarder kronor, men nu uppges även Juventus trappa upp intresset.

Italienska Sky rapporterar att Juventus sportchef Fabio Paratici har begett sig till London för att diskutera möjligheterna – för en övergång för Pogba tillbaka till Juventus från Manchester United – med representanter från den engelska storklubben. Ännu ska förhandlingarna vara i ett tidigt stadium, men uppgifterna gör också gällande att Juventus högerback Joao Cancelo kan tänkas vara en del av en möjlig affär.

Pogba lämnade under 2012 första gången Manchester United för spel i Juventus, men återvände sedan till Manchester igen 2016. Fransmannens avtal sträcker sig till sommaren 2021, men med en option på förlängning med ytterligare ett år.

Publicerad 2019-06-13 kl 19:13

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto