POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Derbys besked om Lampard: "Vill behålla honom på lång sikt"

Chelsea är åter på jakt efter en ny huvudtränare till nästa säsong. Efter en tids spekulationer, så stod det i söndags klart att Maurizio Sarri lämnar klubben – efter bara en säsong – för att ta över Juventus med återkomst till Italien.

Engelska tidningen The Guardian uppgav också att Chelseas klubbikon Frank Lampard, som numera är chefstränare i Championship-klubben Derby County, nu är högst upp på klubbens önskelista som ny tränare. Enligt tidningen kommer Chelsea försöka att locka över tränaren, vilket uppges kosta runt 50 miljoner kronor i kompensationsavgift.

Nu kommenterar Derbys ägare Mel Morris spekulationerna om Lampard. Han är tydlig med att Derby är inställt på att behålla Lampard.

– Vi har gjort det väldigt klart för alla – och viktigast av allt för Frank – att vi vill behålla honom på lång sikt. Om Chelsea vill ha Frank, så är det deras uppgift att lämna ett erbjudande utifrån det. Under tiden kommer vi att fortsätta med vår planering inför kommande säsongen, säger Morris enligt Sky Sports.

– Vi kommer att jobba nära Frank i det avseendet, så att han vet hur mycket alla som har en koppling till den här klubben vill ha honom här, fortsätter han.

Lampard ledde under förra säsongen Derby till en sjätteplats i den engelska andradivisionen och play off-final om en plats i Premier League. Väl där blev det förlust mot Aston Villa och därmed spelar laget i Championship även nästa säsong.

Publicerad 2019-06-17 kl 13:44

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto