POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Serie A-klubb intresserat av svensk talang

Atalantas svenske U21-landslagsspelare Dejan Kulusevski, 19, lämnade under 2016 Brommapojkarna för spel i Atalantas U17-lag och gjorde i slutet av januari i år debut för seniorlaget i ligaspelet med ett inhopp i segern mot Frosinone i Serie A.

Kulusevski kom totalt till spel i fyra Serie A-matcher i år och fick i stället främst speltid i klubbens Primavera-lag, där han i fredags utsågs till “Matchens spelare” när Atalanta blev Primavera-mästare efter seger mot Inter i finalen.

Talangens framfart verkar heller inte ha gått obemärkt förbi i Italien.

Nu uppger italienska tidningen La Gazzetta dello Sport att Serie A-konkurrenten Torino är intresserat av svensken. Uppgifterna gör gällande att tränaren Walter Mazzarri ska vara förtjust i svensken och enligt tidningen kan intresset bli till handling inom de närmaste veckorna.

Publicerad 2019-06-17 kl 11:31

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto