POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Roma uppges hittat Olsens ersättare - men tröga förhandlingar om landslagsmålvakten

Roma har under en tid uppgetts försöka göra sig av med landslagsmålvakten Robin Olsen, som petades under slutet av den förra säsongen. Tidigt rapporterades klubbar från England visa intresse för keepern, men så här långt är han kvar i den italienska huvudstadsklubben – och själv har han hållit låg profil kring framtidsplanerna.

– Jag ska hem och ha semester, sa han på frågan om vad som händer i sommar, efter mötet med Spanien i EM-kvalet.

Enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport har klubben fått klartecken att värva målvakten Pau Lopez som förra året stod i Real Betis, för en bit över 200 miljoner svenska kronor. För att den affären behöver man dock sälja Olsen först, skriver tidningen. Samtalen med intresserade klubbar ska dock inte gett önskat resultat, Roma vill ha minst tio miljoner euro, en bit över hundra miljoner kronor, för svensken och enligt Corriere dello Sport utesluter man inte att låna ut svensken.

Publicerad 2019-06-20 kl 07:28

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto