Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Drogba: "Lampard i samtal med Chelsea"

Sillybloggen

Chelsea står utan tränare efter att Maurizio Sarri valt att lämna klubben och i stället ta över Juventus. Vem som ska ersätta italienaren på tränarbänken är ännu inte klart, men The Guardian har tidigare uppgett att Londonklubben har Derbytränaren, tillika Chelsealegendaren, Frank Lampard högst upp på sin önskelista. Och frågan är nu om inte Lampards tidigare lagkamrat Didier Drogba inte försagt sig i ämnet. När den numera pensionerade ivorianen fick frågan om vem han ser som det bästa tränaralternativet i Chelsea svarade han:

– Den som nu är i samtal att få jobbet – Frank Lampard, säger Drogba i en livevideo på sitt Instagramkonto.

Derbys ägare Mel Morris har tidigare sagt att klubben vill behålla sin tränare en tid framöver.

– Vi har gjort det väldigt klart för alla – och viktigast av allt för Frank – att vi vill behålla honom på lång sikt. Om Chelsea vill ha Frank, så är det deras uppgift att lämna ett erbjudande utifrån det. Under tiden kommer vi att fortsätta med vår planering inför kommande säsongen, sa Morris enligt Sky Sports för ett par dagar sedan.

Enligt The Guardian skulle Chelsea behöva hosta upp ungefär 50 miljoner i kompensationsavgift för att knyta till sig Lampard från Derby.

Annons
Publicerad 2019-06-22 21:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto