Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Målvakt ryktades till United - vill nu stanna: "Fortfarande ung"

Sillybloggen

Ajax-målvakten André Onana, 23, var under den gånga säsongen starkt bidragande till att den nederländska storklubben vann Eredivisie och imponerade med att gå till semifinal i Champions League. I slutet av maj kom rapporter om att Manchester United är intresserat av att värva målvakten, men nu berättar målvakten själv att han gärna stannar och fortsätter att spela i Ajax.

– Det är viktigt för mig att jag spelar på en bra nivå och kan fortsätta utvecklas, säger han till Voetbal International och fortsätter:

– Jag är fortfarande ung och med Ajax har vi visat hur mycket vi kan uppnå med den här klubben. Det blir inte lätt att överträffa det, men jag vill slåss för en ny framgång med Ajax.

Onana är född i Kamerun, men flyttade tidigt till Barcelonas akademi innan han under vintern 2015 skrev på för Ajax. Onana har avtal med Ajax till sommaren 2022 och blev den här säsongen noterad för 55 matcher i alla turneringar.

Annons
Publicerad 2019-06-30 09:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto