POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Gais-anfallare återvänder till Elfsborg - lånet görs inte permanent

Arian Kabashi återvänder till Elfsborg. Det står klart efter att Gais valt att inte utnyttja en klausul i avtalet, som gjorde det möjligt för Göteborgsklubben att göra övergången permanent för 22-åringen.

Gais lånade in Kabashi inför säsongen fram till den sista juni, vilket gör att anfallarens sejour i klubben nu är över. Under våren har han spelat elva matcher för Gais och noterats för ett mål och ett assist.

Publicerad 2019-07-01 kl 14:57

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå