POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

BP-målvakt klar för Manchester United - ansluter till U18-laget: "Visste att det var rätt beslut"

Brommapojkarnas ungdomsmålvakt Johan Guadagno, 16, uppgavs under måndagen flytta till England. Manchester Evening News, som hänvisar till Transfermarkt.com, skriver att svensken är en av fyra nya spelare som i sommar ansluter till Manchester Uniteds U18-lag.

Målvakten uttalade sig sedan själv, i en intervju med Facebook-kontot “Red Army Sverige” och bekräftade flytt till den engelska storklubben. Han berättade att han provtränade med United i januari och nu flyttar över ensam till Manchester.

– Lite tufft var det. Men jag visste att det var rätt beslut, säger han till “Red Army Sverige” om beslutet att lämna BP.

Guadagno har tidigare även tillhört IFK Stocksund och AIK, samtidigt som han även har en U17-landskamp på meritlistan.

Manchester United har därmed nu tre svenska spelare i klubben. Landslagsmannen Victor Nilsson Lindelöf spelar som bekant i A-laget, medan svenske U17-landslagsmannen Anthony Elanga sedan tidigare håller till i klubbens U18-lag.

Publicerad 2019-07-01 kl 23:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå