POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Derby kan ersätta Lampard med Cocu

Frank Lampard har fått tillåtelse av Derby, som förlorade play off-finalen om en Premier League-plats mot Aston Villa, att besöka Chelsea. Tidigare uppgifter har gjort gällande att legendaren troligtvis kommer att ta över storklubben.

Vem som ska ta över Derby? Det är fortfarande ovisst, men enligt Sky Sports har Championship-klubben siktet inställt på den tidigare nederländske storspelaren Phillip Cocu. Enligt Sky vill Derby ha en ersättare på plats snart, men Cocu ska dock vara orolig över att klubben tappat flera av sina tongivande spelare under den gångna säsongen.

Cocu har tidigare basat över Fenerbahce och PSV Eindhoven.

Publicerad 2019-07-01 kl 17:47

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå