Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Neymars representanter träffar Barcelona - förväntas komma överens

Sillybloggen

Neymar lämnade sommaren 2017 Barcelona för spel i Paris Saint-Germain, men har med jämna mellanrum sedan dess kopplats ihop med en återkomst till Barcelona. Nu verkar en sådan övergång vara på gång, i varje fall enligt brasilianska Esporte Interativo.

Esporte Interativos journalist Marcelo Bechler, som var en av de första att avslöja Neymars övergång till PSG, uppger att Neymars pappa och advokat under tisdagen kommer att träffa André Cury, som arbetar för Barcelona. Cury har sedan tidigare rapporterats stå Neymars pappa nära och har bra koll på den brasilianska marknaden. Uppgifterna gör vidare också gällande att alla berörda parter ska vara beredda att slutföra affären efter mötet.

Tidigare har det rapporterats om att Ousmane Dembele och Philippe Coutinho skulle kunna gå i motsatt riktning om Neymar går till Barcelona, men enligt Bechlers uppgifter är Barcelona-spelarna inte en del av affären. PSG ska inte vara intresserat av spelarna.

Annons

Barcelonas vicepresident Jordi Cardoner sa nyligen så här om alla rykten kring en värvning av den brasilianske stjärnan:

– Jag tror att Neymar vill komma tillbaka. Det är sannolikt, säger han enligt BBC.

– Men vi tittar inte på några spelare för tillfället, framför allt inte denna spelare (Neymar) som vi inte varit i kontakt med.

Publicerad 2019-07-01 21:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto