POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Neymars representanter träffar Barcelona - förväntas komma överens

Neymar lämnade sommaren 2017 Barcelona för spel i Paris Saint-Germain, men har med jämna mellanrum sedan dess kopplats ihop med en återkomst till Barcelona. Nu verkar en sådan övergång vara på gång, i varje fall enligt brasilianska Esporte Interativo.

Esporte Interativos journalist Marcelo Bechler, som var en av de första att avslöja Neymars övergång till PSG, uppger att Neymars pappa och advokat under tisdagen kommer att träffa André Cury, som arbetar för Barcelona. Cury har sedan tidigare rapporterats stå Neymars pappa nära och har bra koll på den brasilianska marknaden. Uppgifterna gör vidare också gällande att alla berörda parter ska vara beredda att slutföra affären efter mötet.

Tidigare har det rapporterats om att Ousmane Dembele och Philippe Coutinho skulle kunna gå i motsatt riktning om Neymar går till Barcelona, men enligt Bechlers uppgifter är Barcelona-spelarna inte en del av affären. PSG ska inte vara intresserat av spelarna.

Barcelonas vicepresident Jordi Cardoner sa nyligen så här om alla rykten kring en värvning av den brasilianske stjärnan:

– Jag tror att Neymar vill komma tillbaka. Det är sannolikt, säger han enligt BBC.

– Men vi tittar inte på några spelare för tillfället, framför allt inte denna spelare (Neymar) som vi inte varit i kontakt med.

Publicerad 2019-07-01 kl 21:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå