POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Arsenal budar på Zaha - gör Palace irriterade med låga bud

Arsenal sägs vill knyta till sig Crystal Palace duktige ytter Wilfried Zaha och ska ha lämnat ett bud på 40 miljoner pund till Londonrivalerna. Det är något som ska ha förargat Palace, rapporterar BBC.

De värderar Ivorianen till hela 80 miljoner pund och ska därför vara arga över vad de anser är ett försök att sätta Zaha ur balans i hopp om att underlätta affären och göra den billigare. Palace, som sålde Aaron Wan Bissaka till Manchester United för 50 miljoner pund i förra veckan, menar att det är rimligt att få betydligt mer betalt för Zaha. Detta då han är 26 år gammal och har mycket erfarenhet från internationellt spel.

Dessutom har Palace även med i beräkningarna att Manchester United har rätt till 25 procent av en potentiell försäljning, en klausul som skrevs in i avtalet när Zaha lämnade United för Palace 2015.

Publicerad 2019-07-02 kl 15:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå