POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: EL-semifinalisten presenterar två nyförvärv: "Klopp gjorde mig till den jag är"

Det blev bara en säsong i England för Erik Durm, 27, som lämnade nedflyttade Huddersfield när hans kontrakt löpte ut den sista juni i år. Vänsterbacken, som debuterade för den tyska landslaget sommaren 2014, har nämligen skrivit på ett fyraårskontrakt med Eintracht Frankfurt.

På dagens presskonferens valde han även att hylla Jürgen Klopp, som var i Dortmund samtidigt som Durm.

– Han gjorde mig till den ytterback jag i dag är. Det var han som fick mig att testa position i stället för att vara anfallare, och det gav mig perspektiv. Det var ett bra beslut, säger han i en kommentar till klubbens hemsida.

Han får sällskap av den 25-årige mittfältaren Dominik Kohr, som ansluter från Bayer Leverkusen för omkring 100 miljoner kronor, enligt Guardian. Den tidigare U21-landslagsspelaren för Tyskland har 145 Bundesliga-matcher bakom sig, och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2024 med EL-semifinalisten.

Publicerad 2019-07-03 kl 18:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå