Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: EL-semifinalisten presenterar två nyförvärv: "Klopp gjorde mig till den jag är"

Sillybloggen

Det blev bara en säsong i England för Erik Durm, 27, som lämnade nedflyttade Huddersfield när hans kontrakt löpte ut den sista juni i år. Vänsterbacken, som debuterade för den tyska landslaget sommaren 2014, har nämligen skrivit på ett fyraårskontrakt med Eintracht Frankfurt.

På dagens presskonferens valde han även att hylla Jürgen Klopp, som var i Dortmund samtidigt som Durm.

– Han gjorde mig till den ytterback jag i dag är. Det var han som fick mig att testa position i stället för att vara anfallare, och det gav mig perspektiv. Det var ett bra beslut, säger han i en kommentar till klubbens hemsida.

Han får sällskap av den 25-årige mittfältaren Dominik Kohr, som ansluter från Bayer Leverkusen för omkring 100 miljoner kronor, enligt Guardian. Den tidigare U21-landslagsspelaren för Tyskland har 145 Bundesliga-matcher bakom sig, och har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2024 med EL-semifinalisten.

Annons

Publicerad 2019-07-03 18:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto