POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Israeliska mästaren intresserat av ÖFK-anfallare

Östersunds FK:s anfallare Dino Islamovic, 25, har under den här säsongen stått för fyra mål och en assist på tolv matcher i allsvenskan. FotbollDirekt uppgav i början av juni att Championship-klubben Leeds var på plats på Jämtkraft Arena för att scouta anfallaren och även Hosam Aiesh. Östersunds FK:s pressansvarige Niclas Lidström bekräftade senare även för Östersunds-Posten att Leeds var på plats, men ville däremot inte kommentera vilken eller vilka spelare som den engelska klubben följde lite extra. 

Nu kommer nya uppgifter om Islamovics framtid.

Det är israeliska sajten One.co.il som uppger att israeliska klubben Maccabi Tel Aviv är intresserat av att värva anfallaren. Maccabi Tel Aviv är regerande ligamästare i Israel och har totalt bärgat 22 ligatitlar genom åren.

När Fotbollskanalen når Islamovic, så har han dock själv inga kommentarer till ämnet.

Publicerad 2019-07-03 kl 18:16

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå