Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Stort intresse för Jeremejeff - finns utköpsklausul

Sillybloggen

Häcken-anfallaren Alexander Jeremejeff, som sommaren 2018 lämnade Malmö FF för flytt tillbaka till Hisingen, uppges vara en jagad man. Göteborgs-Posten rapporterar att klubbar i Polen, Ryssland, engelska andraligan Championship och tyska andraligan Zweite Bundesliga följt anfallarens framfart under allsvenska vårsäsongen.

Jeremejeff berättade nyligen i en intervju med GT att han vet om att det finns intresse och sa också att det finns “kontraktsdetaljer” mellan honom och Häcken som gör att det gynnar honom om “det kommer något som är bra, för rätt summa”. Enligt GP ska det handla om en utköpsklausul i anfallarens avtal som gör att han kan lämna för en specifik summa. Samtidigt uppger även tidningen att “diskussioner ska pågå”.

Alexander Jeremejeff har kontrakt med Häcken över säsongen 2021 och är i år noterad för fem mål och fem assist på tolv matcher i allsvenskan.

Annons
Publicerad 2019-07-04 19:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto