POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Stort intresse för Jeremejeff - finns utköpsklausul

Häcken-anfallaren Alexander Jeremejeff, som sommaren 2018 lämnade Malmö FF för flytt tillbaka till Hisingen, uppges vara en jagad man. Göteborgs-Posten rapporterar att klubbar i Polen, Ryssland, engelska andraligan Championship och tyska andraligan Zweite Bundesliga följt anfallarens framfart under allsvenska vårsäsongen.

Jeremejeff berättade nyligen i en intervju med GT att han vet om att det finns intresse och sa också att det finns “kontraktsdetaljer” mellan honom och Häcken som gör att det gynnar honom om “det kommer något som är bra, för rätt summa”. Enligt GP ska det handla om en utköpsklausul i anfallarens avtal som gör att han kan lämna för en specifik summa. Samtidigt uppger även tidningen att “diskussioner ska pågå”.

Alexander Jeremejeff har kontrakt med Häcken över säsongen 2021 och är i år noterad för fem mål och fem assist på tolv matcher i allsvenskan.

Publicerad 2019-07-04 kl 19:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå