POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Genoa närmar sig Gustafson - byte kan bli aktuellt

Samuel Gustafson var under den gångna säsongen utlånad från Torino till Hellas Verona, som blev uppflyttat från Serie B till Serie A. Därefter har det cirkulerat uppgifter om att Verona varit intresserat att låna in honom även över nästa säsong. Men i torsdags uppgav transfergurun Gianluca Di Marzio att även Genoa är ute efter den tidigare Häcken-mittfältaren.

Nu skriver La Gazzetta dello Sport att Genon är klar favorit framför Hellas Verona att knipa Samuel Gustafson från Torino.

Sky Sport Italia skriver samtidigt att Torino vill ha Christian Kouamé från Genoa och en bytesaffär kan bli aktuell. Den ivorianske anfallaren värderas dock betydligt högre än den svenske mittfältaren. Torino värderar Gustafson till hela fem miljoner euro. För högt menar Genoa. Enligt Transfermarkt är Gustafson värd en miljon euro och Kouamé 15 miljoner euro.

Publicerad 2019-07-05 kl 07:21

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå