Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ajax glädjebesked - förlänger med skyttekung

Sillybloggen

Ajax hade i fjol en succésäsong med semifinalplats i Champions League och seger i Eredivisie. Därefter har det mesta handlat, till Ajax-supportrars förtret, om flyttrykten kring flera av lagets stjärnspelare. Frenkie De Jong är redan klar för Barcelona och Matthijs de Ligt uppges vara nära en övergång till Juventus.

Men nu ger Ajax ett glädjebesked till sina supportrar.

Den nederländska mästaren meddelade under måndagskvällen att lagets serbiske skyttekung Dusan Tadic, som förra säsongen vann Eredivisies skytteliga med 28 mål ihop med Luuk De Jong, har förlängt sitt kontrakt till sommaren 2023. Tidigare hade Tadic kontrakt fram till sommaren 2022, vilket innebär att förlängningen är med ett år.

Ajax meddelade även att Tadic efter 2023 kommer att stanna i klubben som tränare fram till mitten av 2026, men att klubben förbehåller sig rätt att berätta om fler detaljer kring den rollen framöver.

Tadic, 30, anslöt sommaren 2018 till Ajax från Southampton och stod förra säsongen för 38 mål och 24 assist på 56 matcher i alla turneringar.

Annons

Publicerad 2019-07-08 17:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto