POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Ängelholms skyttekung provtränar med ÖFK: "Gjort det jättebra"

Assad Al Hamlawi har sprutat in mål för Ängelholm i division två. Och nu kan anfallaren vara på väg till Östersunds FK, som han just nu provtränar med.

På 14 matcher har Al Hamlawi svarat för 13 mål, vilket imponerar på ÖFK-tränaren Ian Burchnall.

– Ja, det är ju därför han är här. Han har gjort det jättebra i sin klubb, så det är klart att det är intressant för oss att se. När vi bjuder in spelare att träna med vårt A-lag, får vi en referenspunkt i var han står i förhållande till vår grupp, säger han till Östersunds-Posten.

Al Hamlawi själv:

– Det är ett stort steg för mig, de har tagit hand om mig på ett bra sätt och hjälpt mig att komma in i det. Jag tycker att det är tempot som är det svåraste, annars känner jag mig nöjd och trivs hittills bra.

Publicerad 2019-07-09 kl 21:00

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå